Kransekakebakeren AS ble stiftet 20.11.1998. Bedriften har historie lenger tilbake enn som så, da den ble startet av Arild Christoffersen i 1987 som en liten gründer bedrift. I 1990 ble K-Bakeren etablert som et enkeltmannsforetak.

Det hele begynte med en god gammeldag hjemmelaget kransekake helt uten e-stoffer og gluten. Denne kaken bakes fremdeles, men kan kun kjøpes i enkelte kolonialforretninger i Askim og Ski. I dag er oppskriften tilpasset for å kunne selges gjennom den moderne verdikjede over hele landet.

Matsikkerhet er en viktig del av vårt daglige fokus. Vi har etablert gode rutiner og samarbeider med de aller beste råvareleverandørene. Kvalitet kjennetegner bedriften, noe våre kunder besvarer bekreftene på ved å kjøpe mer av våre produkter hvert år. 95% av salget går via landest dagligvareforretninger. 5% selges i et utvalg av storhusholdningskunder.

Kransekaker har lange tradisjoner hvor fest og store høydepunkter er et naturlig sted for en kransekake. Vi mener at kransekake skal fortsette tradisjonene. Samtidig har tiden endret seg og vi mener kransekaker har en god plass også til hverdags. Derfor har vi også utviklet forskjellige typer av kransekakestenger.

Vi er i dag 16 ansatte som stolte lager kransekaker av ypperste kvalitet.